Arckezelések

THESERA LIFTING KEZELÉS

A THESERA Lifting kezelés egy non-invazív lifting kezelés. Eredménye hasonlít a szálbehúzáshoz, csak ezt tű használata nélkül végezzük, ezért teljesen fájdalommentes.

A kezelés hatása:

  • A megereszkedett bőr feszesebb és tömörebb lesz.
  • Összehúzza a kitágult pórusokat.
  • A bőr sima, egyenletes felszínű, rugalmas lesz.
  • A finomabb ráncok kisimulnak, a jelentősebb ráncok mélysége pedig fokozatosan csökkenni fog.

NANO KEZELÉS

Javasoljuk azoknak, akik végigbulizzák az éjszakát, azonban másnap topon kell lenniük a munkában! Megelőző jelleggel is adható infúziós koktél, még a parti előtt.

Látványos és hatékony bőrmegújító nanosoft mikrotűs eljárás.

Az irha szöveteit stimulálja. A használt bioreviztalizációs folyadék 12 féle vitamint, 6 féle ásványi anyagot, 5 féle nukleinsavat és 24 féle aminósavat tartalmaz. 

A kezeléstől várható eredmény: feszes, ránctalan, rugalmas, tömörebb és hidratáltabb bőrkép.

Ajánlott kezelésszám: 2-3 kezelés 2-3 hetente

A kezelés után bőrpír jelentkezhet.

MIKROTŰS KEZELÉS ARC ÉS SZEM

BŐRFIATALITÓ KEZELÉS ÉS REGENERÁLÓ ARC-, NYAK-, DEKOLTÁS KEZELÉS A RETINOL EREJÉVEL

Öregedő, fáradt, fakó, pattanásos, tág pórosú és pigmentált bőrre ajánlott, aki szeretné megújítani, megfiatalítani bőrét. 🙂 A kezelés hatására újjászületik a bőr. Fiatalos, ragyogó és egyenletes bőrtónust kapunk.

MEZOBOOSTER KEZELÉSEK

Mezobooster kezelés egy fantasztikus anti-aging eljárás. Nagyon hatékonyan csökkenti a ráncokat, segíti a sötét foltok elhalványulását és a bőr tónusának kiegyenlítését. E mellett pedig összetett esztétikai problémák kezelésére is javasolt. Ennél a kezelésnél egy NCTF (New Cellular Treatment Factor) nevű steril bőrrevitalizáló oldatot használunk, amit tűs mezoterápiával juttatunk be a bőrbe. Ajánljuk a beavatkozást azok számára is, akik idegenkednek a hialuronsavas, illetve a felszívódó szálas kezelésektől és egy egészen természetes de ugyanakkor hatásos eredményt szeretnének elérni. Bizonyítottan kiváló kiegészítője a különféle orvosesztétikai beavatkozásoknak és kezeléseknek is, segíti fenntartani, meghosszabbítani és fokozni azok hatását.

 
 

KOLLAGÉNINDUKCIÓS TERÁPIA

A kezelés célja a bőr tökélesítése. Tartós és látványos eredmény. A kezelés stimulálja a kollagén- és az elasztin rostok képződését, feszesebbé teszi a bőrt, kisimítja a ráncokat, elhalványítja az aknés hegeket, bőrhibákat, összehúzza a pórusokat. Tónusossá varázsolja a bőrt. A rádiófrekvencia és a mikrotű együttes használata felgyorsítja ezeknek a folyamatoknak a hatását. A tartós eredményhez 4 kezelést javasolunk, 2 hetente ismétléssel.

BOTOX HATÁSÚ KEZELÉSEK

A legkorszerűbb kozmetikai gépekkel kombinált BOTOX hatású kezelés. Gyémántfejes hámlasztással előkészítjük a bőrt, majd mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a BOTOX hatású hatóanyagokat, mely által a mimikai ráncok mélysége és száma jelentősen csökken és hatása hosszú ideig fennmarad.

BOTOX HATÁSÚ FELTÖLTÓ ARC-, NYAK-, ÉS DEKOLTÁZS KEZELÉS

KOLLAGÉN AKTIVIZÁLÓ KEZELÉSEK

A legkorszerűbb kozmetikai gépekkel kombinált KOLLAGÉN aktivizáló kezelés. Gyémántfejes hámlasztással előkészítjük a bőrt, majd mezoterápiával a bőr mélyebb rétegeibe juttatjuk a KOLLAGÉN aktivizáló hatóanyagokat. Kezelés után bőrünk sokkal feszesebbé és fiatalabbá válik.

 
 

KOLLAGÉN AKTIVIZÁLÓ KEZELÉSEK

EXPRESSZ kezeléseinket azoknak a Nőknek ajánljuk, akik időhiányban szenvednek, ugyanakkor fontos számukra a szépség és fiatalság megőrzése.

EXPRESSZ FESZESITŐ LIFTING KEZELÉS

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS, MELYNEK SORÁN FESZESÍTŐ ÉS LIFTINGELŐ HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK – NAPRAFORGÓSZÁR- ÉS NARANCS-KIVONAT.

EXPRESSZ MÉLYHIDRARÁLÓ KEZELÉS

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS, MELYNEK SORÁN INTENZÍV HIDRATÁLÓ HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK – TOKAJI ASZÚ ÉS ESSZENCIA.

EXPRESSZ VITALIZÁLÓ MÉLYHIDRATÁLÓ KEZELÉS

KOMPLEX ARC-, NYAK- ÉS DEKOLTÁZS MASSZÁZS PÁNDI MEGGY ÉS TENGERI KOLLAGÉN EREJÉVEL, EGY IGAZI ENERGIABOMBA.

KÉNYEZTETŐ KEZELÉSEK

 Kényeztető kezeléseinket azoknak a Nőknek ajánljuk, akik szeretik a masszázs és az innovatív szépségápolás egyedi kombinációját. Ezeknél a kezeléseknél az ultrahangot és a manuális masszázs technikát együtt használjuk.

Feszesitő napraforgó-narancsos kezelés

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS KÖZBEN FESZESÍTŐ ÉS LIFTINGELŐ HATÓANYAGOKAT JUTTATUNK A BŐRBE, AMIT EGY FRISSÍTŐ NARANCSOS FESZESÍTŐ ARCPAKOLÁS KÖVET. VÉGÜL A KEZELÉST EGY RELAXÁLÓ ÉS NYUGTATÓ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS MASSZÁZZSAL ZÁRJUK. RUGALMAS, FESZES, ENERGIÁVAL TELI BŐRT EREDMÉNYEZ A KEZELÉS.

Vitalizáló kollagénes Pándi meggyes kezelés

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS, MELYNEK SORÁN VITAMINOKAT, TENGERI KOLLAGÉNT ÉS RÁNCTALANÍTÓ HATÓANYAGOKAT JUTTATUNK A BŐRBE. A KEZELÉST EGY RELAXÁLÓ ARC-, NYAK-, DEKOLTÁZS MASSZÁZZSAL ZÁRJUK. AZ ELSŐ RÁNCOK MEGJELENÉSEKOR AJÁNLOTT.

Hidratáló borterápiás kezelés

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS, MELYNEK SORÁN TOKAJI ASZÚ ESSZENCIÁT – INTENZÍV HIDRATÁLÓ HATÓANYAGOKAT JUTTATUNK A BŐRBE. A KEZELÉST EGY RELAXÁLÓ ARC-, NYAK-, DEKOLTÁZS MASSZÁZZSAL ZÁRJUK. A FELSZÍNI ÉS A MÉLYRÉTEGI VÍZHIÁNYT PÓTOLJA, ANYAGCSERE JAVÍTÓ, AMI ÜDE, FRISS BŐRT EREDMÉNYEZ.

Érzékenybőr kezelés

ULTRAHANGOS GÉPI KEZELÉS SORÁN ALOE VERA ÉS EGYÉB – NYUGTATÓ ÉS GYULLADÁSCSÖKKENTŐ HATÓANYAGOKAT JUTTATUNK A BŐRBE, AMIT EGY KIFEJEZETTEN ÉRZÉKENY BŐRRE VALÓ PAKOLÁS KÖVET. A KEZELÉST NYUGTATÓ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS MASSZÁZZSAL ZÁRJUK.

Méregteletitő kezelés

HYDROABRÁZIÓVAL VÉGZÜNK INTENZÍV TISZTÍTÁST ÉS PEELINGEZÉST A BŐRÖN, MAJD A HÉVÍZI ISZAPPAKOLÁST KÜLÖNLEGES MÉREGTELENÍTŐ HATÁSÁT ÉLVEZHETI A VENDÉG. A KEZELÉST KÉNYEZTETŐ NYAK- ÉS DEKOLTÁZS MASSZÁZZSAL ZÁRJUK.

Problémás hát kezelése tisztitással

NAPJAINKBAN KIEMELTEN FONTOS AZ ÁPOLT MEGJELENÉS, AMI A HÁTUNKRA IS VONATKOZIK. A LÉGSZENNYEZETTSÉG, A TÁPLÁLKOZÁS, A STRESSZ SZÜKSÉGESSÉ TESZIK A BŐR PROFESSZIONÁLIS RENDSZERES TISZTÍTÁSÁT. A TISZTÍTÓ KEZELÉS SORÁN ELTÁVOLÍTJUK A MITESSZEREKET, CSÖKKENTJÜK A GYULLADÁSI FOLYAMATOKAT, NORMALIZÁLJUK A FAGGYÚTERMELÉST

 
 

EXKLUZIZ 3 ŐSSEJTES KEZELÉS

KOMPLEX BŐRFIATALÍTÁS: Sejtmegújító, Feszesítő és Ránctalanító kezelés a 3 ŐSSEJT erejével. A növényi őssejtek serkentik a bőr megújulását, késleltetik a bőröregedést és elősegítik a bőr regenerálódását.

3 ÖSSEJT KEZELÉS

MASSZÁZZSAL

ULTRAHANGGAL

MEZOTERÁPIÁVAL

ARC, NYAK ÉS TEKOLTÁZS KEZELÉS

 

EXKLUZIZ 3 ŐSSEJTES KEZELÉS

KOMPLEX BŐRFIATALÍTÁS: Sejtmegújító, Feszesítő és Ránctalanító kezelés a 3 ŐSSEJT erejével. A növényi őssejtek serkentik a bőr megújulását, késleltetik a bőröregedést és elősegítik a bőr regenerálódását.

3 ÖSSEJT KEZELÉS

MASSZÁZZSAL

ULTRAHANGGAL

MEZOTERÁPIÁVAL

ARC, NYAK ÉS TEKOLTÁZS KEZELÉS

 
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Imhotep Medical Center

Az Ön egészségének szakértője

szakrendelések

Orvosaink

bejelentkezés