Arckezelések

Hagyományos arctisztító kezelések

ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL

A száraz , vitalitását vesztett bőr a bőröregedés első jeleit mutatja. Az aktív összetevőknek köszönhetően , mint az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A gyömbér hatékony anti oxidáns, tisztítja a bőrt és serkenti a bőr anyagcsere folyamatait és csökkenti a bőrörgedés látható tüneteit. A kényeztető arckezelés fáradtságűző hatású, energizálja a bőrt, javítja annak rugalmasságát és feszességét.

Arcmasszázsok

ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL

A magas C vitamin tartalomnak köszönhetően, megfelelően védi a bőrt a szabad gyökök káros hatásaitól, valamint a fénykárosodástól. Halványítja a pigmentfoltokat, minimalizálja a bőrörgedés első jeleit, mint a mimikai ráncok, továbbá aktiválja a kollagén képződést. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelés hatására a bőr védetté válik a korai bőröregedéstől, visszanyeri természetes színét, ragyogását.

AHA savas hámlasztás

ALPI RÓZSA ŐSSEJT TERÁPIÁVAL

A legfontosabb bőrregeneráló lépés a bőr hidratáltságának megtartása és a bőr nedvességtartalom elpárolgásának megakadályozása. Nyugtató és bőrregeneráló hatásának köszönhetően a leghatékonyabb aktív összetevő az aloe vera. A kókusz kivonat puhítja, kisismítja a bőrt és visszaadja a bőr természetes ragyogását. Az Alpi Rózsából előállított őssejt derivátum intenzíven hidratálja a bőrt és gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A kezelést követően a bőr hidratált, puha és feltöltött lesz.

Prémium kezelések (speciális protokoll szerint)

A terápiához szükséges őssejtek az Uttwiler Spätlauber alma derivátuma a cytozol, mely liposzómákkal jut a bőrbe, ahol serkentik a sejtek megújulását és késleltetik a bőr öregedési folyamatait. Az OVALISS™ (glaucine) koncentrátum segíti a sejtek fokozott oxigénfelvételét és anyagcseréjét. Hatására a bőr feszessé, kitöltötté válik. Semlegesíti a szabad gyököket, segíti a bőr regenerálódását. Az EGF és peptid koncentrátum serkenti a kollagén képződést. Hatására a bőr feszes, tömör, térben kitöltött lesz.

Imhotep Medical Center

Az Ön egészségének szakértője

szakrendelések

Orvosaink

bejelentkezés