Infúziós kezelések

Ha kimerültnek érzi magát, gyakran kedvetlen, stresszes és rosszkedvű?

Betegség után lábadozik?

Önnek segíthetnek a vitamininfúziós kezeléseink!!!!!

A vitaminok növelik a szervezet energia és oxigén szintjét. Növelik a fizikai és szellemi állóképességet és serkentik az immunrendszert.

Ellenállóbbá teszik a szervezetet a fertőzések ellen.

A vitaminhiány oka lehet az elégtelen tápanyagbevitel, vagy felszívódási zavar is, de bizonyos esetekben a szervezet vitamin és ásványi anyag igénye is megnő.

Ezért azok pótlására van szükség. A vitamininfúziós terápia során a vitaminok és ásványi anyagok intravénásan azonnal a véráramba kerülnek, ezért a sejtjeink azonnal tudják hasznosítani azokat.

Mire jó a vitamininfúzió?

Nagyobb vitalitás, jobb teljesítmény – egyszerűbben, hatékonyabban és gyorsabban jut célba…

Kevesebb a szellemi és testi energia? Kimerültnek, erőtlennek, kedvetlennek érzi magát – pedig nem beteg? Nehezebben épül fel egyszerűbb betegségek után, vagy elhúzódó és gyakran visszatérő egészségi problémákkal küzd? Hiába szed sokféle vitamint, nem igazán érzi a hatást…?

Többek közt ilyenkor érdemes kipróbálnia, mit tud a vitamin-és ásványi anyagokat tartalmazó infúziókkal elérni.

INFÚZIÓS KOKTÉLJAINK

IMMUERŐSITŐ INFÚZIÓ

Infúzió betegségek ellen, gyorsabb gyógyulásér Azoknak ajánljuk, akiknek gyengébb az immunrendszerük, és erősebb vitamin dózissal szeretnék feljavítani a szervezetük védekezőképességét. Mire képes? hidratál támogatja az immunrendszert felgyorsítja a regenerációs folyamatot / a gyógyulást a regenerációt sejtszinten támogatja Az immunboost extra infúzió B-vitaminokat, extra magas dózisú C-vitamint, magnéziumot, cinket és ásványi sókat tartalmaz.

INFÚZIÓ VEGÁN ÉTRENDET KÖVETŐKNEK

 Vegán koktélunkat kifejezetten a növényi étrendet követők részére alkottuk meg. Összetevői maximálisan biztosítják azokat a szükséges mikrotápanyagokat, amit nem szükségszerűen fedez a vegán étrend. A vegán infúziós koktél Glutathiont, C-vitamint, B-vitaminokat, szelént, magnéziumot, cinket, B12 vitamint, kalciumot és ionokat, valamint orvosi javaslatra vasat is tartalmazhat.

AGYSERKENTŐ INFÚZIÓ

 javítja a koncentrációs képességet és a memóriát is! AGYKONTROLL koktélunkat kifejezetten úgy fejlesztettük ki, hogy az egészséges agyi működéshez elengedhetetlen vitaminokat és ásványi anyagokat megfelelő dózisban tartalmazza. Mire képes? javítja a kognitív funkciókat, a koncentrálóképességet közvetetten teljesítményfokozó hatású csak nálunk elérhető! Az infúziós koktél nagy dózisban B-vitaminokat (b1 és b6 vitamin), magnézium, cinket, szelént és GLUTATION-t is tartalmaz, mely közismerten testünk egyik legerősebb antioxidánsa.

TESTKONTROLL INFÚZIÓ

 Azoknak javasolt, akik szeretnék megtámogatni kiegészítő módszerekkel a fogyásukat. FONTOS: nem váltja ki az egészséges életmódot, azaz kizárólag egyénre szabott étrend és személyi edzésprogram mellett fejti ki a hatását! Mire képes? hidratál optimális szintre állítja be a tápanyag-ellátottságot energetizál: a fittségérzet nő, könnyebb a mozgás és az edzés étvágycsökkentő hatás is lehetséges, ezáltal könnyebb betartani a diétát Az infúziós koktél a következőket tartalmazza: antioxidánsok, nagy dózisú C- és B-vitaminok, magnézium, cink, alfa-liponsav.

INFÚZIÓ SPORTOLÓKNAK

Intenzív hobbisportolóknak javasolt infúziós koktél, verseny előtt és/vagy után illetve a felkészülési szakaszban, intenzív edzésperiódusban. Külön javasolt olyan kimerítő megmérettetésekkor, mint pl.a maratonfutás vagy az ultra terepversenyek. Mire képes? hidratál segíti az izmok újjáépítését jelentősen lerövidíti a regeneráció időszakát közvetetten teljesítményfokozó hatású javítja a kognitív funkciókat, a koncentrálóképességet csak nálunk elérhető! Az infúziós koktél nagy dózisban aminosavat, B-vitaminokat, C-vitamint, cinket, kalciumot tartalmaz. Ha sportolóként egyénire szeretnéd szabatni a koktélt, az alap összetétel változhat és szükség szerint egyéb összetevők kerülhetnek bele, mint pl.szelén, vas. A pontos alkotóelemek beválogatása nagyban függ attól, hogy éppen mi a prioritás és milyen a sportterhelésed.

INFÚZIÓ STRESSZ ELLEN

A világ legismertebb és legnépszerűbb csodakoktélja, a MYERS’ koktél alapján kifejlesztett koktélunkat a kifejezetten stresszes életvitelt folytató menedzsereknek, sokat utazóknak, vagy előadóművészeknek javasoljuk. javasolt menedzsereknek, stresszes életvitelűeknek, előadó-művészeknek, sokat utazóknak, nagy terheltségnek kitett személyeknek. Ez a legismertebb és legnépszerűbb infúziókoktél! Mire képes? kíválóan hidratál a krónikus tüneteket csökkenti: fáradtság, izomfájdalom, fejfájás vitalizál, ezután növekvő energiaszint tapasztalható a sportteljesítményt is javítani képes Az infúziós koktél magas dózisú C-vitamint, B-vitaminokat, magnéziumot, cinket, kalciumot és ionokat, valamint ásványi sókat tartalmaz

INFÚZIÓ MIGRÉN ELLEN

ANTI-MIGRÉN koktélunk képes megszabadítani az állandó fejfájástól, valamint segít a migrénnel járó görcsök enyhítésében is. Mire képes? hidratál csökkenti a krónikus fejfájást enyhíti a görcsöket és a migrént Az infúziós koktél C-vitamint, b-vitaminokat, cinket, kalciumot és ionokat, magnéziumot, valamint voltarent tartalmaz.

INFÓZIÓ ALLERGIA ELLEN

Anti-allergia koktélunkat kifejezetten akkor javasoljuk, ha asztmás tüneteid, allergiás rohamaid vannak és rossz a közérzeted emiatt. Mire képes? segít csökkenteni az állapot velejáró kellemtlen tüneteit mérsékli az allergiás rohamok következtében kialakult állandó rossz közérzetet csökkenti az allergiás eredetű asztma tüneteit Az infúziós koktél antihisztamint, C-vitamint, magnéziumot, B-vitaminokat és kalciumot tartalmaz.

MÉREGTELENITŐ INFÚZIÓ

Javasoljuk azoknak, akik végigbulizzák az éjszakát, azonban másnap topon kell lenniük a munkában! Megelőző jelleggel is adható infúziós koktél, még a parti előtt. Mire képes? hidratál és felfrissít méregtelenít csökkenti a fájdalmakat és enyhít a rossz közérzeten optimalizálja a májfunkciókat Nagy dózisban C-vitamint, B-vitaminokat, valamint magnéziumot és cinket, illetve ásványi sókat tartalmazó infúziós koktél.

ANTI AGING INFÚZIÓ

Calcium cink l carnitin q10 Glutation

Az infúziós terápiát egy általános belgyógyászati vizsgálatnak kell megelőznie, amit végezhet háziorvos vagy gyerekek esetében házi gyermekorvos is, amely során a páciens állapota és tünetei alapján az infúzió optimális összetétele meghatározásra kerül.

Ez a vizsgálat megállapítja vagy feltárhatja azokat az állapotokat vagy betegségeket is, melyekben a vitaminos infúzió nem javasolt, vagy kifejezetten ellenjavallt.

Az általunk alkalmazott különböző vitamin- és ásványi anyag infúziók többek között:

 • nagydózisú C vitamint
 • B vitamint,
 • magnéziumot
 • kalciumot
 • magnéziumot
 • panangint
 • egyéb antioxidáns elemeket tartalmaznak
 • melyek fontos szerepet játszanak a szervezet különböző anyagcsere-folyamataiban, az idegek, az izomzat, valamint a szív- és keringési rendszer optimális működésében.


A vitamininfúzióhoz szükséges belgyógyászati vizsgálatot otthonában, vagy centrumunkban is el tudjuk végezni.

Az ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag infúziós terápiánk öt kezelést igényel.

Számos kutatás igazolta, hogy a C-vitaminos infúziók segítik a szervezet revitalizálását, aktiválják az immunrendszert, és védenek a degeneratív folyamatok ellen.

Különösen hatékony a kezelés, ha egyéb természetes sejtregenerálókkal kombináltan kerül a megadózisú C-vitamin (7,5-15 g) beadásra, pl. Q10, B-vitaminok. Ezek az alkotók nemcsak erősítik egymás hatását, de támogatják a sejtekben történő felhasználódást és az összhatást is.

Hogy a lökésterápia hatása tartós legyen, ezért prof. Enzmann ajánlása szerint Vitamin C kapszulát, und Co-enzym Q10-et és más vitalizáló komponenst is javaslunk szájon át tartósan szedni.

Vitamininfúzió legfontosabb javallatok

 • Krónikus fáradtság
 • Fejfájás
 • Tartós stressz
 • Levertség, depresszió
 • Fizikai állóképesség javítására
 • Betegségek utáni lábadozás
 • Máj- és vese betegségek
 • Immunhiányos állapotok
 • Allergiák
 • Koncentrálási képesség vagy memória romlása
 • Alvászavarok
 • Bőr, haj, köröm állapotának javítására
 • Legyengült immunrendszer
 • Lezajlott betegségek után elhúzódó lábadozás
 • Egyes daganatos betegségek
 • Allergiák
 • Hypercholesterinaemia (túl magas koleszterinszint)
 • Nagyfokú kimerültség, stressz okozta panaszok
 • Regenerálódási folyamatok gyorsítása
 • Fokozott fájdalomérzékenység
 • Sebgyógyulási zavarok
 • Érrenszeri megbetegedések
 • Vitaminhiány

Imhotep Medical Center

Az Ön egészségének szakértője

szakrendelések

Orvosaink

bejelentkezés