Sminktetoválás

Külön figyelmet fordítunk a hatékony érzéstelenítésre, az alapos előkészületekre és a személyre szabott tervezésre. Szalonunkban világszinten a legeslegújabb sminktetováló technikák és metódusok is elérhetőek a klasszikus technikák mellett. Ezeket napi szintű rutinnal készítjük, ezért vendégeink számos stílus közül választhatnak, számos módszer áll rendelkezésre, hogy elkészíthessük a vágyott sminktetoválást. Minden vendégnek egyedileg ajánlunk a különböző technikák közül, sok esetben a különböző módszereket kombináljuk, hogy a lehető legszebb eredményt érhessük el.
Sminktetoválás

Esetek melyek nálunk garantáltan nem fordulnak elő

 • A sminktetoválás természetellenes
 • A szemöldök művi, túl vastag vagy túl vékony
 • A szájkontúr feltűnő, barnás, elüt az ajak színétől
 • A szemhéjtetoválás darabos, hiányos és nem a szempillák vonalában fut
 • A sminktetoválás után nem marad pigment a bőrben
 • A sminktetoválás fájdalmas és hegesen gyógyul
 • Utána 1 hétig nem lehet emberek közé, munkába menni
 • Előrajzolás nélküli sminktetoválás

Miket kell figyelembe venned, ha sminktetoválást tervezel?

 • A készítés időpontját annak tudatában célszerű megválasztani, hogy a tetovált terület beduzzad (kb. 1-2 napig), hangsúlyossá válik, színe erőteljesebb mint a későbbi végeredmény.
 • Szauna, uszoda, szolárium használata 2 hétig kerülendő, napozás csak magas fényvédővel a 2. hét után.
 • A tetovált területen rövid idő alatt egy vékony pörk képződik, mely általában 3-5 nap alatt magától leesik, kaparni, vakarni tilos!!
 • A pigment színe az üvegcsében intenzívebb, mint később, gyógyulás után a bőrben.
 • Az előrajzolást nem a vendég csinálja, hanem a szakember, és nem töröljük le a pigmentálás előtt!
 • Minden esetben egy korrekcióra van szükség, melyre leghamarabb 3-6 héttel később kerülhet sor, de 3 hónapon belül feltétlenül meg kell csináltatni, hogy megelőzzük az egyenetlen színfakulást és növeljük a tetoválás élettartamát.
 • A szálazott szemöldök tetoválást 1-1.5 évente frissíteni kell! Cserébe viszont mindig nagyon természetes a hatás!
 • A sminktetoválás az évek során halványabb lesz a bőr természetes megújulási folyamata miatt. A halványulás folyamatát befolyásolja még a bepigmentált szín sötétsége, a vendég bőrtípusa, napozási szokásai, a tartós szempilla és szemöldökfestést.
 • A szemhéj és szemöldök tetoválást 3-5 évente elég frissíteni!
 • A szemhéj tetoválást mindig ZÁRT SZEMEN VÉGEZZÜK!
 • Az utóápoló krémet / 5ml/ tőlünk kapod, mely a korrekció utáni ápolásra is alkalmas mennyiség. Ha szeretnél többet használni akkor lehetőséged van a szalonban vásárolni belőle.
 • Betegség, lázas állapot esetén nem végezzük el a sminktetoválást.
 • Krónikus vagy hosszabb tartó betegség, állandó gyógyszerszedés esetén csak a kezelőorvos beleegyezése után készítjük el a sminktetoválást. / véralvadási zavarok, cukorbetegség, pajzsmirigy betegség/
 • Terhesség és szoptatás esetén nem javasoljuk a sminktetoválások készítését!

  Kérjük, tudasd velünk van-e a tetoválandó felületen anyajegyed vagy szemölcsöd!

A Részletek Fontossága…

TÜRELEM ÉS SZEMÉLYRE SZABOTTSÁG

Minden kérdésedre, türelmes, alapos tájékoztatást kapsz, fontosnak tartjuk, hogy ami érdekel a sminktetoválással kapcsolatban azt értsd is meg. A tetoválás menetét lépésről-lépésre elmagyarázzuk, átbeszéljük az igényeidet, elképzeléseidet.

BIZTONSÁG

Ez is egy nagyon fontos szempont a sminktetoválás során. Ezért dolgozunk csúcsminőségű géppel és orvosi tisztaságú pigmentekkel.

SZAKMAI VÉLEMÉNY

Minden esetben elmondjuk szakmai véleményünket, olyan dolgokra is fel tudjuk hívni a figyelmed amelyet, nem tudhatsz, viszont érdekelhet és fontos lehet.

Sminktetoválás

A Részletek Fontossága…

STERILITÁS

A sminktetováláshoz használatos tűt a szemed láttára bontjuk ki, minden tetoválásnál újat használunk!!

ELŐRAJZOLÁS

Ez az egyik legfontosabb része a szép munkának. Sokszor 30-40 percig is készítjük az előrajzolást, hisz a legszebb, legelőnyösebb eredményre vágyunk. Speciális ceruzát használunk és nem töröljük le a tetoválás előtt!! Többek között ezért is lesz olyan az eredmény, amilyenre számítasz!

UTÓKEZELÉS

Az utóápoló krémről nem Neked kell gondoskodnod, minden esetben tőlünk kapod, és fizetni sem kell külön érte!

FÁJDALOM NÉLKÜL

A fájdalomtól való félelem a köztudatban mindig összekapcsolódik a sminktetoválással. Éppen ezért nagy figyelmet fordítunk erre a kérdésre, folyamatosan 4-5 féle érzéstelenítő áll rendelkezésre, melyek a duzzanatot is csökkentik. A leghatásosabb és legmodernebb készítményeket használjuk, melyekkel nagyon elégedettek vagyunk.

Sminktetoválás

Ismerje meg sminktetováló szakemberünket!

” Üdvözöllek! Fóris Andzselika vagyok.
Kozmetikus és professzionális sminktetováló szakember.

Nagyon szerencsés embernek mondhatom magam, hisz a munkám a hivatásom és ezen belül a sminktetoválás a szenvedélyem, amivel 2018-óta foglalkozom.

Szeretek emberekkel foglalkozni és kihozni belőlük azt, amit szeretnének a tükörben látni. Örömmel tölt el, amikor egy sminktetoválás után látom a vendégem arcán az elégedettséget, ez is inspirál a jövőre nézve.

Folyamatosan fejlesztem a tudásom, és próbálok napra kész lenni a sminktetoválásban, hogy vendégeim minden igényét kiszolgáljam. Munka közben pedig nagyon figyelek vendégeimre, hogy a saját stílusukhoz legjobban illeszkedő sminktetoválást készítsem el számukra.

Mindezek mellett még rendszeresen részt veszek továbbképzéseken, tanfolyamokon, annak érdekeben, hogy még magasabb szintre emeljem tudásomat és ezáltal a legjobbat nyújtsam nektek.

Úgy gondolom a szépségért ma már nem kell órákat áldoznia egy ápolt nőnek a szűkös idejéből. A professzionális sminktetoválással hosszútávon megőrizheti arcának gyönyörű kontúrjait.”

Imhotep Medical Center

Az Ön egészségének szakértője

szakrendelések

Orvosaink

bejelentkezés